OBS De Kajuit in Uithoorn zoekt per direct een leerkracht. Er zijn mogelijkheden voor verschillende groepen, wtf in overleg.

07-12-2020

Omdat meerdere leerkrachten met zwangerschapsverlof gaan, zijn er mogelijkheden om op onze fijne school te starten in verschillende groepen. Graag gaan we het gesprek aan over waar jouw voorkeur
zou liggen. Je hebt zicht op een vaste formatieplaats bij ons op of binnen stichting AURO. Alle 9 scholen van stichting AURO zijn in deze regio (Uithoorn, Aalsmeer, De Ronde Venen) gesitueerd.

De school en het team zijn in beweging en hebben het doel om vernieuwingen aan te gaan. Het is daarom belangrijk dat onze nieuwe collega vol enthousiasme en lerend omgaat met verandering.

Enthousiast? Laat het directeur Marijn Roeleveld snel weten via marijn@obs-dekajuit.nl. Wees welkom!