Interesse in een baan in het onderwijs? Dan is AURO dé werkgever in de regio!

Kom bij ons werken! Stichting AURO heeft 9 scholen, 2.000 leerlingen en rond de 200 medewerkers. De 9 scholen hebben ieder een eigen identiteit. Door deze diversiteit is er altijd een school die bij jou past.

Bij Stichting AURO gaan wij voor het beste onderwijs voor ieder kind, elke dag opnieuw. Dit kunnen wij alleen bereiken met vakkundige, gemotiveerde en vitale medewerkers. Aantrekkelijk en goed werkgeverschap staan bij ons hoog in het vaandel. Investeren in de kwaliteit van ons onderwijs betekent dus óók investeren in onze medewerkers.

Solliciteren?

Dit kan direct! Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures.

Zij-instromer

Ben je werkzaam in een andere sector, maar wil je de overstap maken naar het onderwijs? Neem dan contact met ons op!

OBS De Kajuit Stichting AURO

Bestuurssecretaris

Voor ons bestuursbureau zijn wij op zoek naar bestuurssecretaris. Ben jij een gestructureerde, praktische en open bestuurssecretaris? Wil jij bijdragen aan goed primair onderwijs en meebouwen aan een professioneel bestuursbureau van Stichting AURO? Ben jij een benaderbare en stevige sparringpartner en krijg jij energie van…
Bestuurssecretaris

Medewerker Facilitair

Voor ons bestuurskantoor zijn wij op zoek naar excentrieke en communicatieve duizendpoot.  Als medewerker facilitair, huisvesting en ict ben je een rots in de branding voor de scholen. Je werkt op het bestuurskantoor met als collega’s de bestuurder, hr adviseur, controller en een onderwijs- en…
Medewerker Facilitair

Arbeidsvoorwaarden

Stichting AURO zorgt goed voor haar medewerkers. Stichting AURO valt onder CAO Primair Onderwijs en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We zetten er een aantal op een rij:

  • Een vast salaris, met eindejaarsuitkering en vakantie-uitkerinng
  • Bijdrage aan de pensioenpremie. De pensioenen zijn ondergebracht bij het ABP
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen 
  • Gunstige verlofregelingen, zoals het vakantieverlof, ouderschapsverlof en zorgverlof 
  • Regelmatig teamuitjes en op zijn tijd een goed feest!